• 28 održanih radionica
  • više od 2000 sudionika
  • prosječna ocjena 5
  • preporuka korisnika 99%
Prijavi se
Dave Birss: Learning from award-winning work

07.02.2017.

O radionici

Wow, ta ideja je sjajna! Zašto se ja toga nisam sjetio?

Na ovoj interaktivnoj radionici bivši kreativni direktor Dave Birss provest će nas kroz izbor nekih od najnagrađivanijih i najnevjerojatnijih radova posljednjih godina. Zajedno ćemo učiti iz njihovog uspjeha, otkriti koje nas stvari inspiriraju, potiču na razmišljanje i tjeraju da kupujemo stvari! Kada jednom otkrijemo te principe, demonstrirat ćemo na koji način na mogu pomoći u pronalaženju novih ideja koje do sada nikada nismo ni razmatrali.

Ovaj trening bit će inspirativan, praktičan, zabavan i pun energije. Pripremite se na transformaciju.

 

O predavaču

Dave Birss je na internetu poznat kao the creativity chap, autor, konzultant, predavač, edukator. Za sebe kaže da je opsjednut s kreativnošću, a ta opsesija nailazi svoj put do svega čime se bavi. Želi razbiti mitove vezane uz kreativni proces i usput pomoći ljudima da još više ovladaju svojim kreativnim sposobnostima, a kompanijama da ih koriste još efikasnije.

Nedavno je bio član žirija za digital u Cannesu gdje je pregledao stotine radova, odmah isključio mnoge, prodiskutirao par desetaka s kolegama iz žirija te popis sveo na svega 3 nagrađena.

Nakon što je godine proveo kao kreativac u advertisingu vodeći kreativne odjele velikih agencija poput Ogilvy, Poke i McCann Worldgroup, trenutno provodi vrijeme predajući po raznim konferencijama i zakopan u pisanje nekoliko knjiga i TV emisija.

 

Agenda

09:00 – 09:15 Prijava sudionika i jutarnja kava

09:15 – 10:45 Kako žiriji marketinških natjecanja rade? Koje kriterije zapravo koriste? Kako kolektiv dolazi do odluka? Učenje iz nagrađivanih radova i kako dobri i loši primjeri dovode do novih spoznaja.

10:45 – 11:00 Stanka za kavu

11:00 – 12:30 Dobro je učiti iz industrije, no potrebne su nam uistinu svježe ideje i pronalaženje inspiracije. Korisni savjeti za rad. Radni zadatak, podjela u grupe i brief.

12:30 – 13:30 Stanka za ručak

13:30 – 15:00 Rad na briefu i prezentacija najboljih rješenja. Mogućnosti za kreativnost. Zaključak. Pitanja i odgovori.

15:00 Kraj radionice

 

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će certifikat o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije na temu kreativnosti i inspiracije.

 

Lokacija

HURA / Bruketa&Žinić OM, Zavrtnica 17 (4. kat), Zagreb

 

Iduća radionica

Neil Perkin: Adaptive planning for agile business