• 35 održanih radionica
  • više od 2600 sudionika
  • prosječna ocjena 5
  • preporuka korisnika 99%
Graham Singleton: Brainstorming

10.10.2013.

Pregrmjeli smo :)

 

Pogledajte fotogaleriju Downloadajte prezentaciju

 

Dinamiku stjecanja WOW znanja nastavili smo kroćenjem zabavne, zahvalne, ali i vrlo zahtjevne umjetnosti – brainstorminga.

Predvođeni Grahamom Singletonom, iskusnim šaptačem olujama mozgova i direktorom londonske konzultantske kuće Make Yourself, krenuli smo ravno u oko oluje i preživjeli da o tome pričamo. Svladavajući prepreke, putem smo svašta naučili, i od našeg vodiča i jedni od drugih: kako kreativnost funkcionira i kako kreativno funkcionirati u grupi te kako potaknuti druge da budu kreativniji i kreirati inspirativne brainstorminge s više inovativnog razmišljanja.

Da ni za čim ne žale kad se zadnjim koracima rastaju od predavaonice, osim za ograničenim trajanjem tako dobre edukacije, naši polaznici neprestano dokazuju preporučujući nas i upućujući na naše radionice sve nove i nove polaznike. No, ipak nam je drago i kad na naše upitnike zadovoljstva upišu ovako lijepe brojčice:

  • predavač – 4,83
  • prezentacija – 4,64
  • sveukupna ocjena radionice – 4,71

Posebne pohvale i ovaj su puta uplaćene na račun interaktivnosti i dinamike treninga te umješnosti predavača, a zapažena je i kreativnost samih kolega iz klupa prilikom sudjelovanja u vježbama.

Ususret novom znanju pozdravljamo vas i želimo vam brzu i pravovremenu prijavu na naredne radionice 3. sezone HOWtoWOW akademije!

Brainstorming

Vođenje dobrog brainstorminga je umjetnost. Ovaj trening ponudit će vam odmah iskoristive alate i procese pomoću kojih ćete moći voditi kratke ili druge brainstorminge – in-house ili s klijentom.
Tokom radionice istražit ćemo prirodu kreativnog razmišljanja kod pojedinaca, timova i kompanija. Savladat ćemo alate, procese i strategije koji će omogoućiti kreiranje inspirativnih brainstorminga s više inovativnog razmišljanja.
Trening uključuje: saznanja o tome kako kreativnost funkcionira i kako možete potaknuti druge da budu kreativniji, savladavanje alata i strategija za povećanje kreativnog razmišljanja, prijedloge koji će pomoći u što boljoj realizaciji vaših ideja, korisne metode za generiranje inputa i feedbacka, načine pitchiranja svojih ideja, tehnike za stvaranje inspirativnijeg okruženja koje će dovesti do inovativnijeg razmišljanja, tehnike za energiziranje i razigravanje, jednostavne procese koje je moguće adaptirati za kratke međunarodne brainstorminge ili duge cjelodnevne sessione s klijentima, i da ne duljimo – sve što je potrebno znati a vezano je uz brainstorming.

O predavaču

Graham je direktor londonske konzultantske kuće Make Yourself. Educirao je tisuće djelatnika iz nekih od nauspješnijih kompanija uključujući Google, LinkedIn, P&G, American Express i druge, plus brojne kreativne, medijske i digitalne agencije kao što su Ogilvy, Razorfish i Zenith Optimedia.
Svoju karijeru je započeo u P&G-u, kasnije ju nastavljajući u agencijama poput Ogilvy-a, Y&R i Leo Burnetta. Ujedno, proveo je godine u konzultantskoj kući koja se bavila isključivo inovacijama, vodeći brand i product innovation projekte. Osnova je Make Yourself 2006. godine.

Agenda

09:00 – 09: 15 Registracija sudionika
09:15 – 10:45 Kako stimulirati ljudski mozak i kako biti kreativniji? Ključni elementi vođenja brainstorminga. Tehnike za energiziranje i motivaciju. Kreiranje inspirativnijeg okruženja potiče inovativnije razmišljanje.
10:45 – 11:00 Stanka za kavu
11:00 – 12:30 Grupni rad i savladavanje brainstorming alata, procesa i strategija za poboljšanje i rafiniranje kreativnog razmišljanja – 1. dio, grupne prezentacije i debrief.
12:30 – 13: 30 Stanka za ručak
13:30 – 15:00 Grupni rad i savladavanje brainstorming alata, procesa i strategija za poboljšanje i rafiniranje kreativnog razmišljanja – 2. dio. Analiza i zaključci.
15:00 Završetak radionice i podjela priznanja

Lokacija

Zavrtnica 17, Zagreb, 4.kat