• 28 održanih radionica
  • više od 2000 sudionika
  • prosječna ocjena 5
  • preporuka korisnika 99%
Prijavi se

WOW PROGNOZA

Kiše jesenje donose osvježenje –

novu sezonu WOW akademije!

 

Dragi naši HOWtoWOW akademci i oni koji će to postati tek ujesen, nadamo se da uživate u svom ljetu jer naš veliki HOWtoWOW odmor bliži se kraju!

Nova, uzbudljiva sezona

Peta sezona najbolje edukacije u našem poslu donosi kvalitetu na koju ste navikli, ali i još štošta nova. Uz specijalizirane teme iz područja dizajna i kreative, digitalije i strategije, moći ćete prisustvovati radionici na kojoj ćemo po prvi puta PR i advertising spojiti u jednu cjelinu.

Razmazili smo vas, a bit će još i bolje

Znate li da je prethodnih sezona u našim knjigama zabilježeno čak 2000 polaznika? Ti su isti polaznici sve naše radionice ocijenili odličnima, a 99 % njih radionice je bilo spremno na sva usta hvaliti i preporučivati kolegama.

Mogli bismo se praviti da ne znamo zašto su nam radionice rasprodane i tako dobro primljene, ali nećemo. Teme i predavači pomno su birani, programi su visoko interaktivni i aktualni, a i sami naši polaznici prilično su sjajni! Hoćete li i Vi biti među njima?

Ako ste članovi HURA-e, sigurno hoćete, jer smo za vas osigurali gotovo 60 besplatnih kotizacija, po 2 za svaku agenciju člana za radionicu ili radionice po izboru.

Zašto HOWtoWOW?

Od samog početka okupljamo međunarodne stručnjake iz tema specijaliziranih za potrebe vašeg rada i razvoja vaše karijere, bilo da dolazite iz oglašivačke agencije ili tvrtke oglašivača.

Naši vrsni predavači na upečatljiv i angažirajući način, držeći osobito do interaktivnosti svojih predavanja, prenose znanje, iskustvo i strast za našu zajedničku domenu.

WOW kotizacija postaje još pristupačnija u paketu za grupu polaznika. Za velike agencije, veliki paket s 10 kotizacija po radionici, za male agencije mali paket s 1 kotizacijom po radionici.

Business & pleasure

Svojim polaznicima omogućujemo da u društvu kolega istražuju zakonitosti oglašavanja te aktivno sudjeluju na zadacima kako bi na licu mjesta savladali gradivo pojedine radionice, a sve u ugodnom ambijentu i poticajnom društvu.

Budite WOW!

HOWtoWOW akademija uvijek se veseli upoznavanju novih polaznika! Bilo da je riječ o produbljivanu znanja u području u kojem djelujete ili proširivanju vidika na područje rada ljudi s kojima surađujete, HOWtoWOW će ostavili trajan trag u vašem poslovanju.

Pridružite nam se zato i zakoračite s onu stranu ogledala oglašavanja. Tradicionalno međunarodno društvo strukovnih znalaca okupljenih iza naše katedre u nadolazećem razdoblju bit još šarolikije i zanimljivije, a da vam otkrijemo tajnu, od ove godine surađujemo s provoditeljima najboljih edukacija u svijetu advertisinga, poput one AD&D-a!

Pratite nas, čitajte naše newslettere i prijavite se…

Vidimo se u klupama!